Café

Kom gezellig een drankje doen!

Het café

In het centrum van het Noord-Hollandse kanaaldorp ’t Zand bevindt zich café-restaurant De Jonge Prins. Een echt Hollands café met sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. De Jonge Prins beschikt over een heerlijke lunch- en dinerkaart.

 

U bent van harte welkom!

’t Zand bevindt zich in het hart van het grootste bollengebied ter wereld. Een dorp tussen stad en strand, gelegen in de Zijperpolder. In de directe omgeving van het dorp bevinden zich verschillende mooie fietsroutes. De Jonge Prins is een uitstekende locatie om even nieuwe energie op te doen en eventueel de elektrische fiets op te laden bij het aanwezige oplaadpunt.

 

 

 

 

Faciliteiten

Naast het café- en restaurantgedeelte beschikt de horecagelegenheid over meerdere zalen en mogelijkheden. De grote zaal kan worden gebruikt voor feesten en partijen tot tweehonderdvijftig personen. De zaal kan eveneens worden verdeeld in twee zalen voor de wat kleinere feesten en partijen. Bovendien zijn de zalen geschikt voor onder meer vergaderingen en bijeenkomsten. Faciliteiten als beamer, scherm en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van de optimale service en gastvrijheid.

3B110734-EACA-4C39-AC23-55218380773E

Verenigingen

Het dorp ’t Zand kent een rijk verenigingsleven. De Jonge Prins is een van de gelegenheden waar verschillende verenigingen zich thuis voelen. De biljartverenigingen uit het dorp zijn dagelijks in de middag en avond bij ons te vinden. Twaalf biljartverenigingen spelen wekelijks hun partijen op onze drie biljarts. Twee biljarts staan in het cafégedeelte en het derde biljart bevindt zich in het restaurantgedeelte.

 

20170908-071

 Naast de twaalf biljartverenigingen zijn wij ook het clubhuis van de bridgeclub, die hier één keer in de twee weken op dinsdag hun partijen speelt. Verder wordt hier wekelijks menig damsteen verplaatst door de damclub. Naast deze verenigingen zijn wij ook de repetitielocatie van toneelvereniging EMM (Eendracht Maakt Macht). Na de repetitieperiode die loopt van eind september tot Pasen vinden in de grote zaal ook de drie uitvoeringen van de toneelvereniging plaats. Tijdens de uitvoeringen genieten iedere avond zo’n 260 toeschouwers van de voorstelling, welke altijd wordt afgesloten met een gezellige nazit (bal na). Naast de vaste verenigingen, hebben we natuurlijk ook verenigingen die een keer of een aantal keer per jaar gebruik maken van onze mogelijkheden. Denk hierbij aan de Rotary, Harddraverijvereniging De Volharding, Carnavalsvereniging De Knollenburgers, Zandstock, de brandweer en alle verenigingen die we nog vergeten te noemen. Zoals u leest zijn wij niet alleen het adres voor een avondje uit, een heerlijke lunch of diner, maar dragen wij het rijke verenigingsleven een warm hart toe.

Sport

In het cafe hebben wij een meerdere schermen waar sport op gekeken kan worden. Wanneer er een grote wedstrijd is wordt de beamer gebruikt om deze perfect weer te geven. Geniet van een drankje en de wedstrijd in gezelschap van de mensen in het cafe.

730A156A-5230-4C3A-91F9-60DB1A1F408D

Verdere informatie?

Adres

Keinsmerweg 42
1756 AH 't Zand

Email

info@dejongeprins.nl

Telefoonnummer

0224 591 235